PRIMA FINANȚARE

PRIMA FINANȚARE este alegerea numărul 1 pentru Finanțare a Start-Up-urilor, IMM-urilor și micilor antreprenori. Susținem deopotriva spiritul Antreprenorial și persoanele social/financiar dezavantajate prin credite accesibile și consultanță privind investițiile în afaceri, inclusiv agricultură, comerț și produse ce economisesc energia. Prin istoria de circa 14 ani a SMART CREDIT am contribuit la dezvoltarea a peste 24 000 de afaceri locale cu un portofoliu de peste 714 mln lei. În prezent compania înregistrează un număr de 3 216 clienți cu un portofoliu de peste 140 ml lei, dintre care 63 mln au fost destinate femeilor de afaceri Acum, suntem mai aproape de antreprenori și Prima Finantare este cel mai bun răspuns la nevoile și cerințele lor. Numele spune tot – PRIMA FINANȚARE , tindem sa fim Prima alegere de Finantare în țară pentru antreprenori și persoanele social dezavantajate.

Previous slide
Next slide

Misiunea PRIMA FINANȚARE

Susținem Antreprenorii și persoanele social/financiar dezavantajate prin credite accesibile și consultanță privind investițiile în afaceri, inclusiv agricultură, comerț și eficienta energetica.

Viziunea PRIMA FINANȚARE

Prima alegere in Finantarea Start-Up-urilor și micilor antreprenori din țară.

startup, meeting, brainstorming-594090.jpg
PRIMA FINANȚARE

Te-am convins?

Ești pasionat de domeniul financiar și îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică și inovatoare? PRIMA FINANȚARE – brand internațional în servicii de creditare, își extinde echipa. Noi valorizăm creativitatea, angajamentul și dorința de a excela. În echipa noastră, vei avea oportunitatea să îți dezvolți competențele, să lucrezi într-un mediu stimulativ și să contribui la oferirea de soluții financiare de top pentru clienții noștri.