Deschiderea sucursalei PRIMA FINANȚARE în Chișinău

    Suntem încântați să anunțăm deschiderea sucursalei PRIMA FINANȚARE în inima municipiului Chișinău!

 

    Aceasta este o treaptă importantă în creșterea și dezvoltarea companiei, prin care ne propunem să fim și mai aproape de clienții nostri, oferindu-le soluții financiare rapide și eficiente.

 

    PRIMA FINANȚARE este o organizație de creditare nebancară, ce oferă servicii financiare de înaltă calitate atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Înțelegem importanța accesului rapid și ușor la resurse financiare și ne concentrăm pe oferirea de soluții personalizate care să răspundă exact nevoilor clienților noștri.

 

    La noua sucursală din Chișinău, clienții nostri vor beneficia de o gamă variată de servicii financiare, printre care:

    Credite pentru Casă și Familie: soluții flexibile și rapide pentru orice necesitate personală, de la renovarea locuinței până la vacanțele de vis.

    Credite pentru  Afaceri: inclusiv în agricultură: soluții financiare adaptate pentru susținerea și dezvoltarea afacerilor locale, inclusiv și Start-Up-urilor, indiferent de domeniul de activitate.

    Credite Imobiliare: soluții financiare destinate procurării locuinței sau construcției unui imobil, inclusiv destinate și pentru modernizarea, consolidarea sau extinderea unei construcții.

    Consultanță financiară: sfaturi și strategii financiare oferite de expertții noștri, oferite clienților business și afacerilor de tip Start-Up, pentru a-i ajuta să-și optimizeze bugetul și investițiile. 

    Experiența de 14 ani a companiei, în sectorul financiar nebancar din Republica Moldova ne-a ajutat să creăm o abordare orientată către client și să oferim avantaje bine definite:

    Proces simplificat de aprobare: Set minim de documente și termene rapide de aprobare a creditelor.

    Rate competitive: Dobânzi atractive și condiții transparente.

    Deservire calitativă și suport continuu: Echipa noastră este orientată spre client și nevoile acestuia. Suntem mereu disponibili pentru a oferi soluții personalizate și suport continuu clienților, pentru a le oferi exact serviciile de care au nevoie.

 

    Sucursala nouă este situată în centrul Chișinăului, pe strada A. Pușkin nr.15. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 08:00 și 17:00, pentru a oferi flexibilitate maximă clienților noștri.

 

    Deschiderea noii sucursale PRIMA FINANȚARE în Chișinău marchează un pas important în misiunea noastră de a oferi soluții financiare accesibile și eficiente. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în noul nostru oficiu și să construim împreună un parteneriat de succes!

 

    PRIMA FINANȚARE – prima alegere în finanțarea Start-Up-urilor și Antreprenorilor!

 

    Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la nr. 022 20 20 20 sau să vizitați site-ul nostru, accesând: primafinantare.md

 

Previous slide
Next slide

Vrei să fii la zi cu noutățile noastre?

Primește cele mai noi oferte și noutăți despre compania noastră, chiar la tine în inbox!